Digital Round Table “Zorgwerkplek van de toekomst; hoe maakt u de werkplek toegankelijk en veilig?”

25 mei 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Door de demografische ontwikkeling en dubbele vergrijzing van de Nederlandse samenleving, neemt de zorgvraag explosief toe. Daarnaast wordt de zorgbehoefte steeds complexer, maar de expertise schaarser. Door deze ontwikkelingen rijst de vraag hoe de beschikbare medewerkers meer en complexere zorg kunnen leveren en hoe IT hier een rol in kan spelen?

Afgelopen jaar is de essentiële rol van IT binnen de zorg nog duidelijker geworden met name de inzet van beeldzorg en zorg op afstand. Dit maakt contact tussen bewoners/patiënten en families mogelijk en ook specialist behandelaars konden patiënten virtueel behandelen. Om hier aan vast te kunnen houden, is een vernieuwende IT-strategie en visie nodig, zodat de nieuwe IT-basis op orde kan worden gebracht voor innovatie.

Zorg op afstand, arbeidsbesparende technologieën en zorginnovaties stellen hogere eisen aan de werkplek. Hoe draagt de IT bij aan efficiëntie, stabiliteit, maar ook flexibiliteit en eenvoud? Wat zijn daarnaast de gevolgen voor uw IT-security? Waar begint u met innoveren?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Zorgwerkplek van de toekomst; hoe maakt u de werkplek toegankelijk en veilig?”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 25 mei van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe veranderen de ‘lessons learned’ uit afgelopen periode uw visie op de toekomst?
  • Op welke manier kunnen de beschikbare medewerkers meer en complexere zorg leveren, overal en altijd?
  • Welke rol speelt IT zodat zorgmedewerkers flexibel, veilig en eenvoudig hun werk kunnen doen?
  • Hoe kunt u IT schaalbaar en toekomstvast inrichten?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Citrix en PQR. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo PQR-Logo-Final-Outline_WHITE_BOXED

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31