Round Table: Zorgeloze locatiebepaling; betere zorg met minder financiële middelen en tijd

27 september 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Montfoort

Ziekenhuizen en zorginstellingen zijn vaak uren per week kwijt met de zoektocht naar middelen. Wat als alles snel en gemakkelijk vindbaar is?

Als zorgprofessional wordt u elke dag weer geconfronteerd met de eis om betere zorg te leveren met minder middelen en mensen. Idealiter weet u altijd waar uw rolstoel, infuuspomp of medicijnwagen zich bevindt. Of juist waar uw bewoners, patiënten, cliënten en verplegend personeel zich bevinden. In de praktijk blijkt dat helaas niet altijd het geval.

Samenwerking is van groot belang om succesvol de gewenste resultaten te bereiken. Hoe slaat u bruggen tussen de verschillende belanghebbenden binnen uw organisatie? Wellicht is het inzetten van locatiebepaling (LBS) het antwoord? Maar hoe organiseert u dan alle facetten van LBS? En welk effect heeft het inzetten van LBS op uw kosten?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Zorgeloze locatiebepaling; betere zorg met minder geld en tijd”.

Voor wie?
De sessie is specifiek voor Innovatiemanagers, IT-managers en Zorgmanagers die verantwoordelijk zijn voor het slimmer en veiliger inregelen van zorgprocessen.

Wanneer?
Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 27 september 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe ver is uw organisatie op route naar optimale LBS?
  • Welke hindernissen kunt u in dit proces tegenkomen? En hoe houdt u ze beperkt, zodat de continuïteit van de eindgebruiker niet in gevaar komt?
  • Welk effect heeft LBS op het financiële aspect van uw organisatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Nomio en Juniper. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Nomios logo   Juniper logo

 

RESERVEREN

Per sessie brengen we graag een gelijkwaardige groep professionals bij elkaar. Een reservering is daarom pas definitief als deze is goedgekeurd door onze Projectmanagers. 

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen zoals beschreven in de site Privacyverklaring.*

Akkoord


Terug