Digital Round Table “Zorgeloos en schaalbaar hybride werken; hoe maakt u dat mogelijk?”

11 november 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De toename van thuiswerken heeft tot een transformatie geleid in de dagelijkse operationele activiteiten
van alle organisaties. Alhoewel thuiswerken zal blijven bestaan, is er behoefte om (deels) terug naar
kantoor te komen. Een hybride werkomgeving is ontstaan waarbij 80% van de medewerkers virtueel met
elkaar samenwerkt, zowel intern als extern. Hoe faciliteert u een hybride werkomgeving van hoge
kwaliteit voor zowel interne en externe werknemers binnen uw organisatie?

Hybride werken maakt een enorme groei door, maar veel organisaties hebben een IT-infrastructuur waarbij het moeilijk is om flexibel op te schalen. Welke uitdagingen zijn er zodra veel medewerkers op één dag naar kantoor komen, terwijl andere dagen er juist bijna niemand is? Hoe zorgt u dat zowel uw interne als externe medewerkers gelijk aan het werk kunnen zonder bestaande werkprocessen te verstoren?

Naast het faciliteren van een schaalbare werkomgeving is het belangrijk dat de gebruikservaring en veiligheid van deze werkplekken optimaal is. Medewerkers zijn inmiddels gewend om op eigen devices altijd en overal te werken. In combinatie met de vaste werkplekken kunnen er veiligheidsrisico’s ontstaan zoals Shadow IT. Wat kan uw organisatie doen om een veilige, productieve en aantrekkelijke werkplek te faciliteren? Wat zijn de financiële voordelen van een efficiënte hybride werkomgeving? En draagt het bij aan de sustainability van uw organisatie?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Zorgeloos en schaalbaar hybride werken; hoe maakt u dat mogelijk?”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 11 november 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe faciliteert u een schaalbare hybride werkomgeving van hoge kwaliteit?
  • Hoe zorgt u ervoor dat zowel uw interne als externe medewerkers, op locatie als thuis, direct aan de slag kunnen?
  • Hoe houdt u het hybride werken veilig?
  • Wat is de financiële impact van hybride werken en in welke mate speelt het een rol bij de duurzaamheid van uw organisatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Citrix. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2