Round Table: Zero Trust; hoe creëert u een veilige work from anywhere-strategie?

11 oktober 2022
Tijd: 10:00 - 13:00

De manier waarop er gewerkt wordt is fundamenteel veranderd. VPN-toegang, gebruik van eigen apparaten, delen van documenten en inschakelen van accounts; allen noodzakelijk voor een naadloze en productieve samenwerking binnen het hybride werken. Maar als het op gegevens- en systeembeveiliging aankomt, is de nieuwe werkwereld vol gevaren. Naarmate het aantal netwerken toeneemt, neemt ook het aantal potentiële toegangspunten voor aanvallers toe. Bovendien gebruiken cybercriminelen steeds geraffineerdere methoden om conventionele beschermingsmaatregelen te omzeilen. Bedrijven die het tempo van hun digitale transformatie willen opvoeren én een veilige work from anywhere-strategie willen uitrollen, kiezen daarom voor de Zero Trust aanpak. Welke strategie past het beste bij uw organisatie en wat voor impact heeft dit op de bedrijfsprocessen?

Hybride werken maakt een enorme groei door, maar veel organisaties hebben een IT-infrastructuur waarbij de traditionele security-aanpak vaak niet meer voldoende is. Recente hacks en datalekken maken duidelijk dat bedrijven enorm kwetsbaar zijn en dit behoorlijke impact kan hebben op de bedrijfsresultaten. Het ‘moderne werken’ vereist meer toegang tot bedrijfsapplicaties, dit kan leiden tot onvoldoende bescherming met cyberaanvallen tot gevolg. Hoe zorgt u dat zowel uw intern als externe werkprocessen voldoende worden beschermd? Welke uitdagingen zijn er en wat zijn de voordelen met de Zero Trust-strategie?

Naast het faciliteren van een veilige werkomgeving is het belangrijk dat de gebruikservaring en productiviteit van de werknemers optimaal blijft. Wat kan uw organisatie doen om een veilige, productieve en aantrekkelijke werkplek te faciliteren? Wat zijn de bedrijfsvoordelen van een Zero Trust strategie? En hoe zorgt u ervoor dat security niet ten koste gaat van het gebruikersgemak en productiviteit?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Zero Trust; hoe creëert u een veilige work from anywhere-strategie?” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 11 oktober 2022 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat is uw definitie van Zero Trust?
  • Past uw organisatie Zero Trust op dit moment toe en wat is de toekomst strategie op het gebied van Zero Trust?
  • Welke beveiligingsproblemen ervaart u na het succes van de hybride werkplekstrategie?
  • Work from anywhere; hoe zorgt u dat de productiviteit van uw collega’s hoog blijft zonder dat dit ten koste gaat van de security?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners NTT en Cisco. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT logo Cisco logo

 

RESERVEREN

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen zoals beschreven in de site Privacyverklaring.*

Akkoord


Terug