Round Table: Zero Trust; hoe creëert u een veilige work from anywhere-strategie?

14 maart 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

De term Zero Trust wordt regelmatig misbruikt om zo cybersecurityproducten aan te prijzen. Wanneer Zero Trust op de juiste manier wordt geïnterpreteerd, geeft het richting aan de cybersecuritystrategie van uw organisatie. Traditionele securitymodellen gingen uit van een Kasteel-met-Slotgracht-architectuur. Met het bedrijfsnetwerk en datacenter binnenin en firewalls die de grenzen bewaakten. Alles daarbuiten wordt gezien als niet vertrouwd en alles binnenin als vertrouwd. Het vertrouwen is gebaseerd op locatie. Echter, is de werkelijkheid van nu dat medewerkers vanuit verschillende locaties werken, met de door hen gewenste devices wanneer zij willen. Er moet dus een nieuw securitymodel gehanteerd worden. Wat betekent een nieuw model voor de cybersecuritystrategie van uw organisatie? En welke impact heeft dit op de bedrijfsprocessen?

Hybride werken maakt een enorme groei door, maar veel organisaties hebben een IT-infrastructuur waarbij de traditionele security-aanpak vaak niet meer voldoende is. Recente hacks en datalekken maken duidelijk dat bedrijven enorm kwetsbaar zijn en dit behoorlijke impact kan hebben op de bedrijfsresultaten. Het ‘moderne werken’ vereist meer toegang tot bedrijfsapplicaties, dit kan leiden tot onvoldoende bescherming met cyberaanvallen tot gevolg. Hoe zorgt u dat zowel uw intern als externe werkprocessen voldoende worden beschermd? Welke uitdagingen zijn er en wat zijn de voordelen met de Zero Trust-strategie?

Naast het faciliteren van een veilige werkomgeving is het belangrijk dat de gebruikservaring en productiviteit van de werknemers optimaal blijft. Wat kan uw organisatie doen om een veilige, productieve en aantrekkelijke werkplek te faciliteren? Wat zijn de bedrijfsvoordelen van een Zero Trust strategie? En hoe zorgt u ervoor dat security niet ten koste gaat van het gebruikersgemak en productiviteit?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Zero Trust; hoe creëert u een veilige work from anywhere-strategie?” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 14 maart 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat is uw definitie van Zero Trust?
  • Past uw organisatie Zero Trust op dit moment toe en wat is de toekomst strategie op het gebied van Zero Trust?
  • Welke beveiligingsproblemen ervaart u na het succes van de hybride werkplekstrategie?
  • Work from anywhere; hoe zorgt u dat de productiviteit van uw collega’s hoog blijft zonder dat dit ten koste gaat van de security?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners NTT en Cisco. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

NTT logo Cisco logo

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5