Digital Round Table “Wat zijn de voordelen en uitdagingen van uw applicatie modernisatie?”

9 juni 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Het aantal applicaties in verschillende organisaties is de laatste tien jaar enorm gestegen. Veel van deze applicaties leveren kritieke services voor uw bedrijf en uw klanten. Om de digitale ambities van de organisatie waar te blijven maken, dienen applicaties dusdanig flexibel te zijn om snel aan de continu veranderende behoeften te kunnen voldoen. Dit is vaak geen eenvoudige opdracht: bestaande software systemen zijn over het algemeen complex en gebaseerd op oudere technologieën en maken zelden gebruik van de voordelen die bijvoorbeeld cloud met zich meebrengt. Immers neemt de snelheid van verandering alleen maar toe.

Een duidelijke strategie is wat iedere organisatie wil, maar waar begint u deze digitale transformatie waarbij zoveel komt kijken? Tegen 2023 zullen meer dan 500 miljoen digitale applicaties en services worden ontwikkeld en geïmplementeerd met cloud-native benaderingen. Dat wetende zullen organisaties de huidige strategie aan moeten passen naar een nieuw model, waarbij deze zullen moeten kijken naar kostenbesparing, snellere time-to-market en toekomstbestendigheid.

Welke strategie past het beste bij uw organisatie of zou een combinatie van cloud en on premise zorgen voor de perfecte applicatieontwikkelomgeving? Wat doet u met de legacy applicaties? En hoe voorkomt u dat u tijdens deze modernisering vast loopt?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Wat zijn de voordelen en uitdagingen van uw applicatie modernisatie?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 9 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe (over)ziet u het werken met nieuwe en steeds weer nieuwe applicaties?
  • Welke uitdagingen houden u tegen om sneller te innoveren?
  • Hoe zorgt u voor de juiste skills om deze te blijven managen, leidt u mensen op of zoekt u de juiste expertise buiten de organisatie?
  • Hoe voorkomt u dat uw relatie met een waardevolle strategische leverancier verandert in een relatie waar u niet meer onderuit kunt?
  • Wat doet u met de legacy systemen en hoe laat u uw huidige systemen integreren met het toepassen van Cloudificatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner IBM. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IBM

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30