Digital Round Table“Wat te doen als de technologie de organisatorische paraatheid van uw bedrijf overtreft?” (BE)

23 februari 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De balans tussen bedrijfsrisico’s en veiligheidsrisico’s is in hoog tempo aan het veranderen. Nieuwe technologie leidt ons o.a. naar nieuwe zakelijke kansen, nieuwe go-to-market-modellen en groei. Cyber-bestendige ondernemingen zullen het hoofd kunnen bieden aan een verkeerd geconfigureerde toekomst. Hoe kan uw organisatie beter voorbereid zijn om nieuwe IT technologieën te omarmen zonder bang te zijn voor de bijbehorende risico’s?

De drijvende kracht achter een verandering is de manier waarop organisaties hun ontwikkelingsproces en gegevens beheren. Daarbij behoord ook het maken van keuzes over wat er naar de Cloud geoutsourced kan worden en van welke clouddiensten er gebruik gemaakt zal gaan worden.

Echter door de vele verschillende (cloud)diensten en betrokkenen, is het lastig om voldoende inzicht te krijgen en om uw infrastructuur goed te beheren en te beveiligen. Krachtige beveiliging en een eenvoudige flexibele omgeving; dat is wat iedereen wil, maar kan dit binnen de huidige IT-omgeving? Waar moet u op letten tijdens uw zoektocht naar eenvoud en waar haalt u de efficiëntie voordelen? Een totaal platform of toch verschillende vendoren? Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Wat te doen als de technologie de organisatorische paraatheid van uw bedrijf overtreft?”

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 23 februari van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • IT Vendor consolidatie, wegen de voordelen op tegen de nadelen?
  • In hoeverre is Automatisering noodzakelijk om te kunnen genieten van de voordelen van cloud?
  • Wat kunt u naar de Cloud outsourcen, en beveiligd u dit?
  • Bekijkt u security als strategische keuze of eerder een tactische keuze?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Trendmicro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

trendmicro

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5