Digital Round Table “Wat is de juiste integratiestrategie voor toekomstbestendig onderwijs?”

24 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De snel veranderende wereld vraagt om een flexibel onderwijsaanbod dat studenten meer keuzevrijheid biedt en varieert in (micro)diplomering en digitaal studiemateriaal. Daarnaast is er steeds meer de behoefte om tijd- en plaats onafhankelijk onderwijs te kunnen volgen. Het definiëren van de juiste integratiestrategie en architectuur hiervoor is niet eenvoudig. Hoe creëert u een kaartenhuis dat wendbaar genoeg is voor de toekomst?

De huidige situatie vraagt erom om door te pakken op de digitalisering van uw organisatie. Maar past uw integratie architectuur bij de innovaties die van u verwacht worden?

Steeds meer onderwijsinstellingen werken samen en dit zorgt voor een kwaliteitsimpuls. Sommige onderwijsinstellingen stemmen hun opleidingsaanbod op elkaar af waardoor studenten een uitgebreider en gedifferentieerder onderwijsaanbod kunnen afnemen. Hoe combineert en profiteert u van elkaars faciliteiten, kennis en visie?

Omdat veel onderwijsorganisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Wat is de juiste integratiestrategie voor toekomstbestendig onderwijs?”. Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 24 juni 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke ontwikkelingen zijn er binnen uw organisatie die impact hebben op uw IT architectuur en strategie?
  • Welke uitdagingen ziet u om systemen snel te integreren en succesvol informatie met elkaar uit te wisselen?
  • Wat is uw visie voor een snelle, veilige en kosteneffectieve integratie strategie?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Enable U. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Enable U

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3