Digital Round Table “Wat is de juiste bedrijfs- en IT-strategie waarmee digitalisering leidt tot efficiënte en kwalitatieve industrie?”

29 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De sneltreinvaart van trends en ontwikkelingen zorgen ervoor dat we middenin een vierde industriële revolutie staan, waarbij we niet ontkomen aan begrippen als ‘Industry 4.0’ en ‘The Smart Factory’. Maar wat is de invloed van IT op de doorontwikkeling van de industrie en hoe creëert u een wendbare organisatie die optimaal kan inspelen op de snel veranderende wereld om ons heen? Oftewel wat is het juiste stappenplan voor de digitalisering van uw organisatie en hoe speelt u in op de uitdagingen die u op deze route tegenkomt?

Doorlooptijden verkorten, efficiënter werken en organisatie breed informatiestromen optimaliseren staat centraal binnen Industry 4.0. Organisaties werken nog dagelijks met meerdere informatiesystemen en het beheer en gebruik van meerdere systemen kan complex en tijdrovend zijn. Digitalisering is een belangrijke voorwaarde voor het kunnen verbeteren van de informatievoorziening. Daarnaast kan digitalisering ook bijdragen aan het werkplezier van medewerkers omdat het een goede en veilige werking van de talrijke applicaties bevorderd.

Naast het optimaliseren van informatiestromen is het voorkomen van downtime en het opzetten van een goed disaster recovery plan een prioriteit. Hoe kan digitalisering hierbij een rol spelen en hoe houdt u daarbij ook rekening met de veiligheidsrisico’s en de diverse wet- en regelgevingen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Wat is de juiste bedrijfs- en IT-strategie waarmee digitalisering leidt tot efficiënte en kwalitatieve industrie?”. Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 29 juni 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke uitdagingen en kansen ziet u om door te pakken op de digitalisering van uw organisatie?
  • Hoe bepaalt u de richting om veilig en kosteneffectief IT een onderdeel te laten zijn van uw bedrijfsstrategie?
  • Hoe creëert u een veilige, optimale digitale werkplek die bijdraagt aan de efficiëntie en kwaliteit van industrie?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Uniserver en Ictivity. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

ictivityUniserver

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3