Round Table: Waarom security en cloud onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? De zin en onzin van cloud en data beveiliging

12 oktober 2022
Tijd: 15:00 - 16:30
Amsterdam

De vraag is niet meer of organisaties één of meerdere cloud-omgeving zullen adopteren, noch de discussie wat de voordelen van deze clouddiensten zijn: Cloud, oftwel Multi-Cloud, is ‘here to stay’! Maar hoe zit het met de cloudbeveiliging, sensitiviteit van de data en compliancy? Welke uitdagingen ziet u binnen de weerbaarheid van ‘moderne’ digitale infrastructuur of deze nu deels of volledig in de cloud draait?

Veel organisaties hebben een uitdaging met de weerbaarheid van hun ‘moderne’ digitale infrastructuur die nu deels of volledig in de cloud draait. Ze zijn hard op weg om al hun applicaties en data naar de cloud te migreren, maar over beveiliging wordt te laat nagedacht. Men draait de cloud-native-applicaties op een breed scala aan vormfactoren, waaronder een combinatie van cloud-VM’s, containers, Kubernetes en zgn. serverloze architecturen die allemaal dienen te worden beveiligd. De clouddienst beheert weliswaar het platform voor uw organisatie, maar niet de security!

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Waarom security en cloud onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? De zin en onzin van cloud en data beveiliging”.

Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 12 oktober 2022 van 15.00 tot 16.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke uitdagingen ervaart u aangaande de weerbaarheid van ‘moderne’ digitale infrastructuur?
  • Welke beveiligingsmaatregelen zijn nodig op het moment dat applicaties worden gemigreerd naar de cloud of draaien op cloud-VM’s, containers, Kubernetes en zgn. serverloze architecturen?
  • Hoe optimaliseert u de veiligheid van de data in de cloud?
  • Wat zijn valkuilen als het gaat om cloud security?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Palo Alto, Varonis en SLTN. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Palo Alto logo
Varonis logo

SLTN logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2