Digital Round Table: Waarom protectie alleen niet voldoende is

8 februari 2024
Tijd: 10:00 - 11:30

Cybersecurity gaat niet alleen over het beschermen van gebruikers: het juiste inzicht en de juiste reactie, als er toch iets gebeurt, is even belangrijk. Sommige organisaties hebben dan ook EDR (Endpoint Detection & Response) ingezet als een manier om meer data over aanvallen op een endpoint te vergaren. Maar zoals we bij sommige ransomware aanvallen hebben gezien, wordt de eindgebruiker steeds minder het doelwit. In plaats daarvan bewegen aanvallen zich (ongezien) binnen het netwerk van een organisatie om kritieke systemen te vinden. Daardoor zien ze hun kansen op effectieve betaling door die organisatie aanzienlijk vergroten vanwege deze geplaatste ransomware.

Het uitbreiden van EDR naar andere gebieden dan het endpoint, zoals e-mail, servers, cloud/workloads en netwerken, geeft het juiste inzicht om dit te ondervangen. Wat is de waarde van het volledig inzicht hebben op de gehele levenscyclus van de aanval, inclusief infiltratie, laterale beweging in het netwerk en ex–filtratie? Welke bedreigingen zijn er en wat is de juiste manier om te reageren?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: Waarom protectie alleen niet voldoende is.

Onderwerpen:

  • Welke cyberdreigingen zijn er en hoe detecteert uw organisatie iemand die toch binnen weet te dringen?
  • Hoe zorgt u ervoor dat u op de juiste manier reageert bij een incident?
  • Is er een bewezen roadmap om meerdere beschermingslagen op endpoint-, e-mail-, web- en SaaS-applicaties toe te passen, ongeacht appartaat, applicatie, netwerk of locatie?
  • Door u ingebrachte discussiepunten

SentinelOne logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2