Digital Round Table: Veilig en beveiligd zakendoen in de cloud

7 februari 2023
Tijd: 10:00 - 11:30

Ondanks de snelle digitale transformatie, het toenemende gebruik van de cloud en werknemers die vanuit huis werken, zijn veel organisaties nog niet goed genoeg voorbereid op de toenemende cyberdreigingen. Veiligheid is dus een hot topic. Zeker nu steeds grotere hoeveelheden gegevens naar de cloud worden overgebracht, moeten organisaties hun gegevens beveiligen en risico’s beperken. Diezelfde cloud biedt echter ook kansen, zoals efficiëntere workflows dankzij digitale documenten. Hoe doet u hier uw voordeel mee, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen?

Als we de afgelopen jaren één ding hebben geleerd dan is het wel dat de overstap naar de cloud de veerkracht, flexibiliteit en kostenbeheersing kan bieden die bedrijven nodig hebben om in de toekomst te overleven en te gedijen. Maar terwijl cloudtechnologie voor eenvoudigere workflows en een hogere productiviteit zorgt, gaan veel sectoren nog steeds gebukt onder tijdrovende systemen op basis van papier. Papier wordt nog vaak gebruikt in zakelijke workflows voor de onboarding van nieuwe klanten en medewerkers, de facturering of het afdrukken en archiveren van documenten. Dat komt allemaal door één essentiële beveiligingsmaatregel die al duizenden jaren oud is: de handgeschreven handtekening.

In een wereld waar digital-first de norm is, wordt technologie voor elektronische ondertekening steeds populairder. Daarmee digitaliseert u al uw workflows voor contracten en overeenkomsten. De belangrijkste vraag daarbij is: hoe waarborgt u de veiligheid van uw organisatie? Vooral in dit digitale tijdperk is veilig zakendoen een must voor elke organisatie.

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Veilig en beveiligd zakendoen in de cloud.” Deze digitale vakbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 7 februari 2023 van 10.00 tot 11.30 uur via Microsoft Teams. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe vervangt u papieren documenten in bestaande werkwijzen, zodat uw organisatie in de toekomst minder papier nodig heeft en efficiënter kan werken?
  • Overeenkomsten tekenen en beheren in de cloud: hoe beheert u diverse zakelijke workflows? Hoe waarborgt u daarbij de veiligheid van uw organisatie?
  • Hoe zorgt u dat e-handtekeningen veilig en rechtsgeldig zijn?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner DocuSign. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

DocuSign logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2