Digital Round Table “Van kantoor naar ontmoetingsplek?”

19 mei 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Door de huidige pandemie is thuiswerken het nieuwe normaal geworden. Ondertussen ervaren werkgevers en medewerkers de voordelen van het werken op afstand, maar hebben ze ook te maken met de uitdagingen omtrent employee experience, cloud en IT security. Hoe ziet de digitale werkplek van de toekomst eruit en hoe zorgt u voor een uniforme aanpak om naast technische uitrol ook de adoptie te borgen?

Digitale werkplekken zijn de basis voor de flexibiliteit en productiviteit die medewerkers ervaren. Plaats- en tijdonafhankelijk kunnen (samen)werken betekent altijd en overal op elk apparaat toegang tot een mix van applicaties. Voor duurzame digitale werkplekken moeten organisaties de architecturen en infrastructuren moderniseren. Hoe zorgt u dat medewerkers de juiste ondersteuning krijgen? Hoe houdt u controle over zowel de prestaties van de medewerkers, als van de apparaten waar ze mee werken?

Wordt uw kantoor een Starbucks experience? Het inkrimpen van kantoorruimte, door het primair in te zetten als ontmoetingsplek, heeft financiële voordelen. Maar wat zijn de risico’s voor de veiligheid? Welke handelingen en processen mogen “overal” worden uitgevoerd, en hoe controleert u dat? En hoe houdt u daarnaast medewerkers betrokken en maakt u nieuwe medewerkers wegwijs in een organisatie zonder een fysiek kantoor?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we tezamen met Fujitsu, Microsoft en Citrix de Digital Round Table: “Van kantoor naar ontmoetingsplek?”. Deze digitale vakbijeenkomst wordt gehouden op woensdag 19 mei 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de ontwikkelingen binnen uw organisatie omtrent het werken op afstand?
  • Hoe realiseert u een optimale werkplek(beleving), zonder daarbij op het vlak van beveiliging in te leveren?
  • Hoe verandert u de bedrijfscultuur om aan te sluiten bij de nieuwe werkprocessen van het op afstand (samen)werken?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Fujitsu, Microsoft en Citrix. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

FujitsuMicrosoftCitrix logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31