Digital Round Table “Van Digital Transformation naar Human Transformation”

30 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Digital Round Table voor IT Managers binnen Gemeentes

De afgelopen jaren is er aanzienlijk geïnvesteerd in technologieën om digitale ervaringen voor zowel medewerkers als burgers te verbeteren. Goede digitale werkplekken kunnen de flexibiliteit van medewerkers en hun Employee Experience verbeteren. Maar hoe zorgt u ervoor dat medewerkers sneller, slimmer en efficiënter kunnen werken zodat zij meer publieke waarde realiseren?

Voor duurzame digitale werkplekken moeten organisaties de architectuur en infrastructuur moderniseren. Echter gaat een digitale transformatie verder dan enkel techniek. Eén van de grootste uitdagingen hierbij is het vinden van een goede balans tussen IT-security en End User Experience. Om het beste uit medewerkers te halen, is een nieuwe IT-mindset nodig. Het transformeren van de werknemerservaring heeft immers effect op de publieke waarde.

Wat zijn de beste oplossingen om IT-security en beheer te verenigen en in hoeverre kunnen deze oplossingen geautomatiseerd worden? Hoe zorgt u voor een juiste werkwijze dat geadopteerd wordt door de medewerkers? Welke winst valt er nog te behalen op bestaande werkprocessen, zoals het bereiken van bestaande applicaties?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Van Digital Transformation naar Human Transformation”. Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 30 maart 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Kick-off door een gastspreker vanuit Gemeente Hollands Kroon
  • Wat zijn de ontwikkelingen binnen uw organisatie omtrent digitale transformatie gericht op de medewerker?
  • Welke uitdagingen zijn er om medewerkers slim, snel en efficiënt te laten werken?
  • Hoe creëert u een juiste balans tussen de End User Experience en IT-security?
  • Wat is de invloed van het efficiënt ontsluiten van applicaties op uw werkprocessen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Citrix en RawWorks. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Citrix logo   

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2