Digital Round Table”Van data disaster naar data zeker?”

2 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Het beschermen van uw data staat natuurlijk op nummer één, maar wat gebeurt er op het moment van een ransomware-aanval, hack of menselijke fout? Veel organisaties leunen op een back-up die een of meermaals per dag alles opslaat. Dit is natuurlijk goed om op terug te kunnen vallen, maar nadeel is dat het vaak veel tijd kost (5 tot 12 uur)! Als het fout gaat, zal dit een enorme impact hebben op uw bedrijfscontinuïteit, waarbij reputatieschade en kapitaalverlies op kunnen treden. Hoe verkleint u de kans hierop?

Omdat IT-systemen steeds kritischer zijn geworden voor de soepele werking van een organisatie, en misschien wel voor de economie als geheel, is het belang van het continueren van die systemen en hun snelle herstel toegenomen. De huidige recovery methode die nu is opgenomen in het bedrijfscontinuïteitsplan moet ten alle tijden sterk beveiligd zijn, waarbij er constant gekeken moet worden naar nieuwe beveiligingsmethoden.

Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van een data disaster recovery-as-a-service model? Is dit plug en play of is het meer een schaalbare schil voor uw IT-infrastructuur, data en applicaties? Waar moet u op letten kijkende naar kostenbesparing, downtime en security? Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Van data disaster naar data zeker?

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 2 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Op basis van welke criteria heeft u de huidige back-up geregeld? en is dit voldoende?
  • Welke uitdagingen ziet u bij de route naar de ideale back-up recovery oplossing?
  • Hoe zorgt u ervoor dat u ten alle tijden voorzien bent van de juiste data opslag en continuïteit in uw beveiliging?
  • Welke kosten besparing kan de juiste datarecovery -en beveiliging uw organisatie opleveren op korte en lange termijn?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Deltics, Veeam, Pure Storage en Worldstream. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Deltics     Veeam logo 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2