Digital Round Table “Van contentcrisis naar contentstrategie”

30 september 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Organisaties moeten klanten, prospects en relaties blijven inspireren, met gepersonaliseerde content die aansluit op hun informatiebehoefte en fase in de customer journey. Marketingafdelingen kunnen de inhoud die ze nodig hebben niet snel genoeg creëren om te voldoen aan de behoeften van het bouwen van gepersonaliseerde en omnichannel digitale ervaringen. Traditionele marketing- en contentstrategieën hebben hun effect hierbij verloren. Hoewel we vandaag allemaal proberen sneller te werken, moet u een stap terug doen om de marketingactiviteiten van uw organisatie bij te werken om aan het huidige markttempo te voldoen. Hoe buigt u de contentcrisis om naar een juiste contentstrategie?

Het creëren, beheren en distribueren van content blijft een continue uitdaging. Zonder de juiste inzichten en middelen missen organisaties de mogelijkheden om content meerwaarde te laten genereren. Zo wordt budget verspild aan het maken van dubbele content en tijd verspild aan het verzamelen en organiseren van visueel materiaal. Hoe creëert u superieure digitale ervaringen zonder architecturale complexiteit?

Organisaties die tijd hebben besteed aan het ontwikkelen van een contentstrategie, zien 8x meer unieke websitebezoekers dan bedrijven die dat niet hebben gedaan. Het overwinnen van deze contentcrisis is daarmee een prioriteit te noemen, maar waar begint u?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Van contentcrisis naar contentstrategie”. Deze digitale vakbijeenkomst wordt in het Engels gehouden op donderdag 30 september 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze kennissessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe realiseert u een 360 graden overzicht van alle content?
  • Welke kansen en bedreigingen zijn er die impact hebben op de customer experience?
  • Hoe kunt u uw content levenscyclus zo stroomlijnen dat het een positieve ROI oplevert?
  • Welke tools mogen niet missen bij uw contentstrategie?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Sitecore. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Sitecore logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30