Digital Round Table “Uitdagingen binnen de gezondheidszorg: bestaat er een oplossing?”

6 oktober 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

De uitdagingen voor de gezondheidszorg zijn nog nooit zo groot geweest als vandaag. De medische wetenschap is snel vooruitgegaan in de manier waarop patiëntenzorg plaatsvindt en technologie heeft de manier waarop zorg wordt verleend drastisch veranderd. Met al deze vorderingen worstelt IT in de gezondheidszorg om bij te blijven ervaringen te bieden die gebruikers nodig hebben. Gezondheidszorgomgevingen vereisen 24×7 connectiviteit en services, wat zich vertaalt in een enorme druk voor Healthcare IT (HIT) om het netwerk stabiel en veilig te houden. Maar hoe zorg u dat het netwerk altijd en overal veilig en stabiel is?

De data die de zorginstellingen van patiënten hebben zal meer en meer worden ingezet om de zorg efficiënter en effectiever te maken. Veel van die initiatieven zullen zorg-op-afstand gaan betekenen waardoor er een (veilige) interactie met de patiënt moet ontstaan. Denk hierbij aan apps, video conferencen, chat-functies etc. ICT zal hierin een grote bijdrage moeten leveren om te zorgen dat de authenticatie en autorisatie juist geregeld is.

Hoe zorgen we ervoor dat degene ‘aan de andere kant van de lijn’ daadwerkelijk is wie hij zegt dat hij is. Beschermen van de data tegen verlies, ongeautoriseerde toegang of aantasting van de integriteit (beveiliging)wordt nog meer van belang dan slechts op het interne netwerk. Deze omgeving zijn vaak moeilijk te beheren en te beveiligen, met als uitkomst een wir-war aan onbegrip en hoge kosten. Maar hoe zorgt u voor een vereenvoudiging van uw netwerkinfrastructuur die veilig en gesegmenteerd is?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Uitdagingen binnen de gezondheidszorg: “bestaat er een oplossing?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 6 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Welke uitdagingen ziet u bij de route naar de ideale netwerkinfrastructuur inrichting?
  • Hoe zorgt u ervoor dat u voldoet aan de juiste authenticatie en autorisatie?
  • Welke rol speelt IOT en digitale innovatie op het gebied van netwerkinfrastructuur?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Deltics en Aruba. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Deltics

Aruba logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2