Digital Round Table: De transitie van een on-premises datacenter naar Azure

26 januari 2023
Tijd: 10:00 - 11:30

De vraag naar Microsoft Azure stijgt. Wellicht heeft uw organisatie deze stap al gemaakt of staat deze op de planning. Een dergelijke stap wordt vaak gemaakt in het kader van zoveel mogelijk uitbesteden en het ontzorgen van het beheer over de IT infrastructuur. Vanuit de techniek is het niet altijd mogelijk om zo’n stap te nemen voor uw IT-omgeving in combinatie met hoge eisen. Denk hierbij aan uitdagingen als productielocaties of Edge locaties. Toch wilt u gemakkelijk kunnen communiceren met de Azure omgeving als ideale oplossing. Hoe wordt dit mogelijk en wat voor stappen moet u hiervoor nemen?

Grote public clouds als Microsoft Azure kunnen van grote waarde zijn voor een organisatie. Dit geldt echter niet direct voor iedere organisatie. Complexe IT-infrastructuren hebben eisen en voor deze eisen is geen standaard oplossing in public cloud van zogenoemde ‘hyperscalers’. Mogelijke gevolgen hiervan zijn een volledig nieuwe beheersituatie, onverwacht hoge kosten en instabiliteit. Veel organisaties vragen zichzelf af wat het alternatief is, zeker wanneer (een deel van) de IT in Azure zit? Daarnaast is er niet één oplossing toepasbaar voor alle situaties. Hoe de een makkelijk overgaat naar public cloud, kan de ander veel moeite hebben met diens IT-omgeving.

Tijdens deze interactieve Round Table ontmoet u collega IT-managers, die met dezelfde vragen zitten of al verder zijn in het proces met Microsoft Azure. Daarom bent u uitgenodigd voor de Digital Round Table: ‘De transitie van een on-premises datacenter naar Azure’ die wordt georganiseerd in samenwerking met Dell Technologies en IT creation.

Deze Digital Round Table wordt gehouden op donderdag 26 januari 2023 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze kennissessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke cloud transitie problemen heeft u ondervonden bij complexe IT-infrastructuren?
  • Hoe heeft u Microsoft Azure ingericht? Wat kan wel of wat kan niet?
  • Is er een realisatieplan voor de on-premises Azure omgeving met hyperconverged infrastructure (HCI)?
  • Hoe bouwt u hybride IT-infrastructuren met Azure Stack?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners IT creation en Dell. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IT Creation

Dell Technologies

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5