Round Table “Talent behouden met de optimale employee journey”

14 oktober 2021
Tijd: 17:30 - 21:00
Woerden

Na de plotselinge verschuiving naar het werken op afstand staat er weer een grote verandering te wachten voor organisaties, de overgang naar hybride werken. De combinatie van thuis en op de werkvloer aanwezig zijn heeft de toekomst. Het is flexibel, werknemers zijn productiever en het blijkt dat teams op deze manier uitstekend kunnen samenwerken. Met een gedeeltelijke terugkomst van personeel naar kantoor wordt echter duidelijk dat zij fundamenteel veranderd zijn en mogelijk een carrièreswitch willen maken. Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat 41% van de medewerkers overweegt hun werkgever te verlaten. Is een soepele overgang naar hybride werken dé manier om deze medewerkers te behouden?

De mogelijkheid van flexibel werken is een grotere behoefte geworden van werknemers. Flexibiliteit is echter geen wondermiddel. Uit onderzoek van Accenture blijkt dat de tevredenheid van medewerkers meer te maken heeft met de middelen die ze toegereikt krijgen vanuit de organisatie. Tijdens de gehele employee journey – van recruiting tot aan ontslag – moet het maximale gehaald worden. Hoe brengt u de wensen van uw medewerkers in beeld? Hoe zorgt u voor een optimale employee journey anno 2021?

HR-afdelingen krijgen te maken met twee soorten aanpakken, een zal het huidige personeelbestand versterken, terwijl de ander meer innovatie vereist om aantrekkelijk genoeg te worden voor nieuwe werknemers. Hoe creëert u een strategie waarbij zowel enerzijds uw huidige personeelbestand wordt verstevigd en anderzijds uw organisatie zich differentieert van anderen?

Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 14 oktober 2021 van 17:30 tot 21:00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat ziet u als grootste uitdaging in de transitie van werken op afstand naar een hybride vorm?
  • Hoe ziet de optimale employee journey er anno 2021 uit?
  • Wat is er nodig om medewerkers aan uw organisatie te binden en te behouden?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Talentsoft. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

talentsoft-logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3