Digital Round Table “Strategische keuzes rondom datacenters; een toekomstbestendige infrastructuur de sleutel tot kostenbesparing?”

25 maart 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De tijd dat organisaties zelf een compleet serverpark in huis nodig hadden of zelf meerdere datacenters moesten onderhouden, lijkt voorbij. De komst van cloud computing heeft het traditionele IT-model inmiddels ingrijpend veranderd. Bedrijven hebben steeds meer kostenefficiënte mogelijkheden als het gaat om het vervullen van hun datacenter-behoeften. Wat zijn de juiste strategische keuzes voor uw datacenters betreft renovatie, nieuwbouw of de uitbesteding van datacenters?

In deze snel veranderde wereld worden organisaties gedwongen om keuzes te maken betreft hun datacenter infrastructuur. De wens om te groeien is een belangrijke push factor, waaraan de beheersbaarheid van kosten toegevoegd kan worden. Flexibele en schaalbare manieren om de infrastructuur te beheren zijn daarbij een uitkomst, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan. De krantenkoppen over gegevensinbreuken bij organisaties zien we steeds vaker voorbij komen. Dit levert imagoschade op met enorme financiële gevolgen . Hoe voorkomt u dat uw eigen hardware een risico wordt?

Terwijl ons leven zich door de coronapandemie van de ene op de andere dag verplaatste naar de online wereld, ontpopte de cruciale positie van datacenters en de mate waarin wij van ze afhankelijk zijn. Bedrijven willen blijven innoveren zeker in deze onzekere tijd, ook als het gaat om hardware. Echter hebben bedrijven niet altijd de financiële middelen of de kennis in huis. Welke oplossingen zijn hiervoor te vinden en doet u hier goed aan?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Strategische keuzes rondom datacenters; een toekomstbestendige infrastructuur de sleutel tot kostenbesparing?”. Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 25 maart 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke bedreigingen zijn er die impact hebben op uw datacenter infrastructuur?
  • Wat is de juiste strategie voor een effectief en efficiënt Business Continuity & Risk Management?
  • Kostenbesparing nu of op langere termijn, hoe voorspelt u de toekomst?
  • Datacenter infrastructuur: Zelf beheren of uitbesteden?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Uniserver. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Uniserver

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30