Digital Round Table “Strategische keuzes omtrent IT security prioriteiten”

20 mei 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Cybercriminelen zitten net als u, ook niet stil. Cyberveiligheid is bij uitstek het onderwerp waar de digitale leiders vandaag van wakker liggen. De juiste beveiligingsmaatregelen zorgen voor de bescherming van uw data en bovenal een betrouwbare bedrijfscontinuïteit. Maar hoe kunt u IT security beleid bestendig maken voor de voortdurend evoluerende dreigingen en nieuwe aanvalstechnieken en hoe zet uw organisatie detectie en response in?

Organisaties maken een digitale transformatie door en tegelijkertijd blijft het dreigingslandschap zich ontwikkelen. Cybercriminelen en hackers passen hun tactieken, technieken en procedures voortdurend aan, om zo nóg beter te kunnen infiltreren en onder de radar te blijven. Dit alles maakt een effectieve beveiliging niet alleen complex, maar zorgt er ook voor dat protectie alleen niet meer voldoende is. De krantenkoppen over gegevensinbreuken bij organisaties zien we steeds vaker voorbij komen. Dit levert imagoschade op met enorme financiële gevolgen. Hoe voorkomt u dat uw eigen organisatie een risico wordt?

Een effectief detectie- en responsprogramma opzetten is niet zo eenvoudig als het kopen en implementeren van de nieuwste beveiligingsproducten. Kijkende naar het IT-security beleid zien we dat organisaties lange termijnkeuzes moet maken, waarbij de voor- en nadelen van nieuwe detectietechnologieën zeer uitvoerig moeten worden geëvalueerd. Wat is de beste manier om real-time inzicht te behouden via detectie en respons?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Strategische keuzes betreft IT security prioriteiten”. Deze digitale vak bijeenkomst wordt in het Engels gehouden op donderdag 20 mei 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke bedreigingen zijn er die impact hebben op uw IT security beleid?
  • Hoe maakt u van IT security i.p.v. een kostenpost een strategische investering?
  • Hoe kan Managed Detection and Repsonse (MDR) bijdragen aan het verhogen van de effectiviteit en efficiëntie van uw IT security beleid?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Rapid7. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

rapid7-logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30