Digital Round Table “Strategische keuzes omtrent de werkplek van de toekomst”

17 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Het digital tijdperk vraagt nieuwe competenties van uw bedrijf en daarmee ook van uw medewerkers. Een efficiënte, flexibele en veilige werkomgeving voor uw medewerkers draagt bij aan uw bedrijfsdoelstellingen. Hoe creëert u deze werkomgeving en welke keuzes zijn er te maken voor uw IT-landschap? En hoe zorgt u ervoor dat de technologie geadopteerd wordt door de medewerkers?

Om te voldoen aan de eisen van deze tijd is een digitale transformatie nodig. De afgelopen jaren is er aanzienlijk geïnvesteerd in technologieën om digitale ervaringen te verbeteren. Hoe kunt u de waarde van deze investeringen maximaliseren?

IT-infrastructuur van organisaties wordt omvangrijker en complexer door het nieuwe digitale tijdperk. Voor duurzame digitale werkplekken moeten organisaties de architectuur en infrastructuur moderniseren. Enerzijds wil men een IT-infrastructuur die toegankelijk, eenvoudig en flexibel is, en waarmee men snel in kan spelen op een veranderlijke vraag. Anderzijds moet deze omgeving robuust, betrouwbaar en vooral veilig zijn. Hoe creëren we een toekomst vaste omgeving die beide invult? Welke keuzes zijn hierin te maken en in welke tijdspaden? Oftewel waar begint u met innoveren van de werkplek?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Strategische keuzes omtrent de werkplek van de toekomst”.  Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 17 juni 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe veranderen de ‘lessons learned’ uit afgelopen periode uw visie op de toekomst?
  • Welke kansen en bedreigingen zijn er die impact hebben op de werkplek van de toekomst?
  • Hoe bepaalt u de richting om snel, veilig en kosteneffectief te innoveren?
  • Hoe zorgt u naast de digital transformation ook voor een human transformation?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners PQR en Uniserver. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

PQR-Logo-Final-Outline_WHITE_BOXEDUniserver

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5