Digital Round Table “Storage 2025; welke routes zijn er naar de ideale dataopslag binnen een IT-omgeving?”

9 juli 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Op het gebied van IT-infrastructuren volgden de technologische ontwikkelingen zich in de afgelopen jaren snel op. De trend die daaruit volgt op het gebied van cloud oplossingen zet bedrijven en organisaties voor de keuze van een nieuwe architectuur. Dat geldt niet alleen voor de inrichting van servers en networking, maar vooral ook op het gebied van dataopslag (storage). De toenemende datastromen zijn er in gestructureerde- en ongestructureerde vormen. Wat heeft dit voor invloed op uw IT-omgeving en welke keuzes kunnen daarbij gemaakt worden?

De ideale inrichting voor uw dataopslag en datastromen binnen uw IT-infrastructuur is geen eenmalige migratie, maar vraagt een gedegen stappenplan om tot de ideale situatie te komen. Een situatie die niet alleen rekening houdt met innovaties en technische mogelijkheden, maar ook met mogelijke valkuilen, budgettering en databeveiliging.

Het maken van een strategie richting 2025 voor dataopslag is voor iedere organisatie anders. Het vraagt diepgaande en strategische kennis om deze route uit te stippelen. Heel belangrijk voor de IT-Manager en architecten zelf, maar ook voor de ‘stakeholders’ die kijken naar de toegevoegde waarde van de organisatie op lange termijn in combinatie met de bijbehorende budgetten.

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Storage 2025; welke routes zijn er naar de ideale dataopslag binnen een IT-omgeving?” Deze digitale vakbijeenkomst wordt gehouden op donderdag 9 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen

  • De gevaren bij inrichting van dataopslag, hoe te herkennen en te voorkomen?
  • Wat is de toegevoegde waarde van databeveiliging bij een nieuwe dataomgeving?
  • Welke uitdagingen ziet u bij de route naar de ideale dataopslag inrichting?
  • Stellingen over trends & ontwikkelingen op het gebied van dataopslag en IT-infrastructuur

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners IT Creation en Dell Technologies. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Dell Technologies

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug