Digital Round Table “Software Defined Storage (SDS); een must-have voor elke organisatie”

16 november 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De technologie van dataopslag evolueert zich steeds verder en steeds sneller. Software speelt daarin een grotere rol, waardoor de status quo een SDS-opslagarchitectuur is geworden. SDS vormt de hoeksteen voor het succes van belangrijke IT-initiatieven zoals digitale transformatie, modernisering van datacenters en hybrid cloud. Hoe kunt u uw IT-infrastructuur transformeren in een autonome en intelligente business enabler?

Organisaties worstelen steeds meer met het beheren van de steeds veeleisende dataopslagarchitectuur. Bij de bestaande architecturen worden er veel manuele handelingen verricht en bij het vernieuwen of uitbreiden van de opslagapparatuur bestaat er een serieus risico voor verstoring van de bedrijfscontinuïteit. Hoe zorgt u voor de integratie van nieuwe technologieën zonder de bedrijfscontinuïteit te riskeren?

Een mogelijkheid is door het gebruiken van SDS, het is niet voor niets een belangrijke hoeksteen in innovatieve IT-initiatieven. Zo wordt SDS ingezet voor het verlagen van TCO, het verhogen van ROI, het automatiseren van werkprocessen en het maken van voorspellende analyses. Haalt u het maximale uit uw opslag investeringen? Wat kan SDS bijdragen aan uw organisatie?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Software Defined Storage (SDS); een must-have voor elke organisatie”.

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 16 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe integreert u nieuwe technologie zonder uw bedrijfscontinuïteit te verstoren?
  • Hoe haalt u het maximale uit uw dataopslag investeringen en transformeert u dit in een business enabler?
  • Welke rol kan SDS spelen in het creëren van een toekomstbestendige dataopslag?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner DataCore. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

DataCore-Logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5