Digital Round Table” Smart Conversations met uw klant: van communicatie naar conversatie”

9 februari 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Klanten krijgen steeds meer de behoefte de interactie aan te gaan met organisaties. Eénzijdige communicatie via een beperkt aantal kanalen is verleden tijd. Om aan deze behoefte van uw klanten te voldoen, staat de IT van uw organisatie onder druk om snel te kunnen innoveren en daarnaast frictieloze ervaringen te blijven bieden binnen alle touchpoints in de customer journey. Ondertussen brengt de situatie rond COVID-19 nieuwe uitdagingen met zich mee om klanten aangesloten te houden.

Veel organisaties hebben hun klantcommunicatie reeds uitgebreid naar diverse klantkanalen. Het aantal kanalen blijft echter groeien en de vraag is of deze kanalen allemaal geschikt zijn om het gesprek met de klant aan te gaan. Is dit überhaupt nodig? Hoe trek je klantcommunicatie over deze nieuwe kanalen gelijk met uw huidige kanalen? Customer Communications Management (CCM-)oplossingen vormen het raakvlak tussen marketing, IT en de klant. Wat heeft de prioriteit binnen uw organisatie: informeren, communiceren of converseren?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: Smart Conversations met uw klant: van communicatie naar conversatie. Deze digitale vakbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 9 februari 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe gaat u als organisatie van het verzenden van klantcommunicatie naar een dialoog met de klant?
  • Hoe perfectioneert u omnichannel interactie met de klant
  • Hoe houdt u uw klanten aangesloten in deze tijd van crisis om de klanttevredenheid te waarborgen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Nokavision. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5