Digital Round Table “Segregation of Duties (SoD) in hybride ecosystemen; voorkom veiligheidsrisico’s en nalevingsschendingen”

6 juli 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Organisaties groeien en evolueren voortdurend. Of het nu gaat om fusies en overnames of de implementatie van best-of-breed technologieën, organisaties van vandaag moeten een een diverse set aan applicaties, zoals SAP en Oracle, beheren – soms elk met hun eigen unieke beveiligingsmodel. Het managen van Segregration of Duties (SoD) in hybride ecosystemen is complex. Hoe zorg je ervoor je dit juist beheert, zodat nalevingsschendingen, fraude, verduistering van jaarrekeningen en veiligheidsrisico’s van gegevens voorkomen worden?

De afgelopen jaren is er een enorme druk geweest op organisaties om te voldoen aan de eisen van beveiligings- en nalevingsvoorschriften als gevolg van initiatieven voor digitale transformatie. Hierdoor hebben organisaties met een verscheidenheid aan nieuwe risico’s te maken. Hoewel sommige belangrijke applicaties hun eigen risicobeheer mogelijkheden hebben, breidt dit zich niet uit naar andere applicaties. De huidige trend waarbij er bedrijfsprocessen verspreid zijn over meerdere applicaties, zowel in de cloud als on-premise, zorgt ervoor dat het een continue uitdaging is om een duidelijk beeld te hebben van de beveiligingsrisico’s en mogelijke SoD-schendingen die moeten worden beperkt.

De complexiteit die onlosmakend is aan deze silo-aanpak onthoudt organisaties de zichtbaarheid om potentiële risico’s en schendingen goed te beheersen. De steeds toenemende complexiteit verhoogt de kosten van compliance en daarbij wordt het handhaven van een effectieve controle omgeving een grote uitdaging.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Segregation of Duties (SoD) in hybride ecosystemen; voorkom veiligheidsrisico’s en nalevingsschendingen”. Deze sessie vindt plaats op dinsdag 6 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de grootste uitdagingen bij het handhaven van een effectieve controleomgeving in hybride ecosystemen?
  • Hoe verbeter je de zichtbaarheid in het hele applicatie-ecosysteem om het gezond te houden en de risico’s binnen de besturingsomgeving te identificeren?
  • Hoe kan je SoD-risico’s meenemen in governanceprocessen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Saviynt. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

SaviyntNewDefaultImage

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2