Digital Round Table “Security-uitdagingen in een cloud- & mobile-first ICT-omgeving”

9 november 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De digitalisering heeft de manier waarop iedereen werkt grondig veranderd. Uw medewerkers worden steeds mobieler, ze willen op elke locatie en met elk device toegang hebben tot applicaties en gegevens. Dit legt een enorme druk op organisaties om de veiligheid en efficiëntie te waarborgen. Hoe vindt u de juiste balans in het spanningsveld van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid binnen de applicaties in uw ICT-omgeving?

Security-aanvallen worden steeds geavanceerder en richten zich steeds vaker op de digitale werkomgeving. Traditionele security-architectuur is niet langer toereikend om deze nieuwe werkomgeving te beschermen. Hoe kunnen de netwerk- en security-architectuur het beste aansluiten bij de veeleisende veiligheidseisen van deze tijd?

Naast de behoefte om een veilige ICT-omgeving te waarborgen, moet er ook rekening gehouden met de eindgebruikers. Om uitval en omzetverlies te voorkomen, mag in geen enkel geval de gebruiks-vriendelijkheid, productiviteit en efficiëntie in gevaar gebracht worden. Wat zijn hierbij de grootste uitdagingen?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Security-uitdagingen in een cloud- & mobile-first ICT-omgeving”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 9 november van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe gaat u om met de druk op de security door de toename van devices en applicaties?
  • Wat zijn de grootste uitdagingen bij het houden van de juiste balans tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid in uw ICT-omgeving?
  • Hoe blijft uw organisatie voorop en voorkomt u security-aanvallen op de digitale werkomgeving?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners PQR en Citrix. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

PQR-Logo-Final-Outline_WHITE_BOXED

Citrix logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2