Digital Round Table “Secure werken altijd en overal”

18 mei 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Plaats onafhankelijk werken heeft al langer de aandacht. Omdat we de afgelopen periode gedwongen veel thuis werkten, is die aandacht nu groter dan ooit. Ongetwijfeld overweegt uw organisatie, net als heel veel andere organisaties, dit locatie-onafhankelijk werken blijvend te faciliteren. Afwisselend op afstand en op kantoor werken in welke verhouding dan ook is “here to stay”. Hierdoor ontstaan nieuwe uitdagingen op het functionele en security vlak.

De plotselinge toename van de behoefte om werken op afstand te ondersteunen, is voor veel ondernemingen een grote uitdaging geweest en heeft geleid tot een structurele verandering in de beveiligingseisen. De diversiteit van verschillende bedreigingen zoals Randsomware, identiteit diefstal en hack’s liggen op de loer. Hoe zorgt u en de IT afdeling ervoor dat deze dreigingen geen kans krijgen?

Naast het bewust maken van de werknemers is het belangrijk om in het strategische security plan op te nemen wat de risico’s zijn en welke oplossingen daar tegenover staan. Is Zero trust de sleutel tot succes of SASE de best fit?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Secure werken altijd en overal”. Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 18 mei van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Is het altijd en overal werken even veilig als op kantoor?
  • Welke security risico’s brengt het ‘nieuwe kantoor” met zich mee?
  • Is Zero trust security het model om de Secure workplace vorm te geven?
  • Welke voordelen en/of nadelen heeft een SASE model ten opzichten van traditionelere oplossingen?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Paloalto en NTT. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

img_ntt_logo   

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug