Digital Round Table “Secure by design: the new software security strategy”

28 september 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Het digitale tijdperk zorgt ervoor dat organisaties er steeds vaker voor kiezen om applicaties direct in de public cloud te ontwikkelen. Cloud native software development biedt veel mogelijkheden maar kent ook veel uitdagingen. Hoe houdt u het veilig zonder dat het proces wordt vertraagd? Is Secure by design, oftewel DevSecOps de uitkomst hiervoor?

Softwareontwikkeling moderniseert en organisaties moeten nieuwe strategieën ontwikkelen en implementeren om de risico’s adequaat te beheren. Op het gebied van beveiliging vereist dit een heroverweging hoe u uw organisatie beschermt tegen bedreigingen – en wie hier verantwoordelijk voor is.

Security en DevOps zijn zich er steeds meer van bewust, dat ze moeten samenwerken om eerder in het ontwikkelingsproces rekening te houden met beveiligings- en compliance-overwegingen. Hoe zorgt u ervoor dat applicatie development teams zelfvoorzienend zijn waarbij ontwikkelaars hun applicaties beveiligen terwijl ze deze bouwen? Wat betekent deze developers first security aanpak voor uw organisatie?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Secure by design: the new software security strategy”. Deze digitale vakbijeenkomst wordt in het Engels gehouden op dinsdag 28 september 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze kennissessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Wat zijn de kansen en bedreigingen omtrent cloud native software development?
  • Hoe bepaalt u de richting om developer first security een onderdeel te laten zijn van uw software security strategie?
  • Wat is het effect van secure by design voor uw bedrijfsresultaten?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Snyk. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Snyk logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5