Digital Round Table “Schaalbare dataopslag – Houd uw contentproductie effectief op gang”

24 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

De groei in het media en entertainment landschap zorgt voor de nodige uitdagingen op het gebied van dataopslag en workflows. De toename van hoge kwaliteit content vergt niet alleen veel, maar ook veilige en toegankelijke opslagcapaciteit. Door de enorme toename van cloud & hybride oplossingen die deze processen en opslag mogelijk kunnen maken, is het voor veel organisaties moeilijk hun processen te optimaliseren door de steeds veranderende infrastructuren. Hoe gaat uw organisatie om met deze uitdagingen?

Organisaties produceren steeds meer content van steeds hogere kwaliteit, waardoor rekening gehouden moet worden met het beheren van enorme hoeveelheden data. Deze uitdaging heeft enorm effect op de kosten en effectiviteit van processen.

Alle processen binnen content productie zijn inmiddels intrinsiek met elkaar verbonden. Van het opnemen en creëren van content tot het uitbrengen en archiveren hiervan. Een kink in de kabel in een van deze processen kan al zorgen voor een volledige uitschakeling van de anderen. Realtime analytics, beveiliging tegen data loss en ransomware, integratie met toonaangevende postproductie en MAM systemen zijn vandaag de dag een must. Hoe spoort u problemen in het proces op? Hoe monitort en optimaliseert u de processen om systeemuitval te voorkomen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table: “Schaalbare dataopslag – houd uw contentproductie effectief op gang”. De kennissessie wordt gehouden op donderdag 24 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat zijn uw grootste uitdagingen op het gebied van dataopslag?
  • Hoe houdt u toezicht op de workflows om gevaren zoals uitval te voorkomen en hoe optimaliseert u deze processen?
  • Hoe creëert u een goede balans tussen het innoveren van uw infrastructuur en de kosten hiervan?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners SLTN, Qumulo en Hewlett Packard Enterprise. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

SLTN_blauw_future   qumulo HPE - Hewlett Packard Enterprise

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30