Digital Round Table “SASE – minimaliseer de security risico’s van de thuiswerkplek”

3 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Het concept van “het netwerk” is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Massale hoeveelheden applicaties zijn overgegaan naar de cloud, daarnaast verwachten werknemers altijd en overal te kunnen werken. Helaas zorgt dit ervoor dat er centraal minder inzicht is in wat gebruikers doen, hoe applicaties performen en is security niet langer consistent. Hoe zorgt u ervoor dat de cybersecurity architectuur bestand is tegen de toekomstige ontwikkelingen en hoe maakt u security minder complex?

Er is veel te doen rondom het onderwerp SASE (Security Access Service Edge). Het model beslaat het stroomlijnen van netwerktoegang, het verbeteren van security en het boosten van netwerkprestaties. Past SASE bij uw organisatie en waar moet u rekening mee houden?

De aspecten die invloed hebben op de inrichting van de cybersecurity architectuur zijn talloos. Waar bevinden de gebruikers van de organisatie zich voornamelijk? Draait de organisatie on-premise applicaties in het datacenter of wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van cloudgebaseerde applicaties? Hoe divers zijn de applicaties en gegevenstypen waarvan gebruikers afhankelijk zijn voor hun productiviteit?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table: “SASE – minimaliseer de risico’s van de thuiswerkplek”. De kennissessie wordt gehouden op donderdag 3 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke aspecten hebben invloed op de inrichting van de cybersecurity architectuur van uw organisatie?
  • Hoe creëert u een goede balans tussen toegankelijkheid en beveiliging?
  • Hoe kan SASE geïmplementeerd worden met uw huidige securitybeleid?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner SLTN. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5