Digital Round Table “Routes naar een succesvolle Zero Trust strategie”

22 juni 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Zero Trust wordt tegenwoordig steeds relevanter, door technologieën en processen zoals de cloud, DevOps, edge security en IoT is het traditionele idee van een firewall en netwerkzones vernietigd. De toename van remote werken heeft dit traditionele idee alleen maar sneller weten te veranderen. Dus wat is nu de beste manier om een Zero Trust strategie te realiseren? Welke rol heeft Privileged Access Management? En wat zijn de uitdagingen die men tegen komt in het realiseren van een Zero Trust strategie?

In de kern streeft Zero Trust ernaar om het aanhoudend vertrouwen te elimineren en continue authenticatie, least privilege en microsegmentatie af te dwingen. Deze aanpak verkleint het aanvalsoppervlak en minimaliseert de dreigingsvensters waarin aanvallers schade kunnen aanrichten. Het helpt om te beschermen tegen eenvoudige malwareaanvallen en geavanceerde, aanhoudende bedreigingen.

Maar de realiteit voor de meeste organisaties is dat de weg naar 100% Zero Trust in hun hele organisatie verre van duidelijk is. Door inzicht te krijgen in de barrières en in de beschikbare tools om succesvolle een Zero Trust-strategie te leveren, maakt het voor organisaties mogelijk om een route te ontwikkelen om de netwerkomgeving optimaal te beveiligen en het cyber risico te minimaliseren.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Routes naar een succesvolle Zero Trust strategie”. De kennissessie wordt gehouden in het Engels op dinsdag 22 juni van 10.00 tot 11.30u. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit tesparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat is de beste manier om een Zero Trust-strategie uit te voeren, om zo een veilige omgeving te behouden met de groeiende behoefte aan secure remote access?
  • Wat draagt Privileged Access Management bij en hoe maakt het Zero Trust mogelijk?
  • Wat zijn de operationele en technologische uitdagingen bij het implementeren van Zero Trust en welke tools zijn beschikbaar om dit te
    realiseren?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner BeyondTrust. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

BeyondTrust_Horiz_hex-Orange

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5