Round Table: Workforce Management: wendbaarder door strategische personeelsplanning

31 mei 2022
Tijd: 17:30 - 21:00
Woerden

De werkwereld is aan het veranderen. Organisaties hebben veelvuldig te maken met fluctuerende (order/klant) situaties, onvoldoende inzicht in bedrijfsprocessen, hoge personeelskosten, inefficiënte planningen en een groot personeelsverloop. Dit kost organisaties veel geld en brengt de concurrentiepositie in gevaar. Hoe kunt u vanuit het management vraag en werkaanbod op elkaar aansluiten en een toekomst-bestendige en menselijke organisatie bouwen?

Om efficiënt te werken zorgt u voor de juiste medewerkers met de juiste skills op de juiste tijd. Maar hoe organiseert u dit slim en stemt u personeelsbezetting optimaal af op de benodigde werkzaamheden? Daarnaast ervaren organisaties problemen rondom planningen, verlof en compliancy. Alles draait om een correcte afhandeling in systemen, voldoen aan alle wet -en regelgeving en mogelijkheden om te koppelen aan andere systemen.

Personeel is het belangrijkste kapitaal binnen organisaties. Echter ontbreekt het organisaties vaak aan (realtime) inzicht voor het management in KPI-rapportages, exacte kosten, personeelsbehoefte en capaciteitsplanning. Hoe kunt u zorgen voor meer inzicht in de gegevens zodat er een (centrale) langetermijnstrategie bepaald kan worden die helpt met forecasting, (capaciteits)-planning en tijdmanagement?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, en de drive hebben om te blijven verbeteren, organiseren we de Round Table Workforce Management: wendbaarder door strategische personeelsplanning?

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 31 mei 2022 van 17.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe speelt u gemakkelijk in op variabelen die invloed hebben op uw organisatorische strategie en workforce?
  • Vertrouwen op date; hoe voorspelt u personele behoeften in de toekomst en vormt u een skilss matrix?
  • Welke efficiëntieslagen kan u vanuit het management maken om de workforce te optimaliseren?
  • Hoe kan een Workforce Management systeem ondersteuning bieden bij uw langetermijnvisie en strategie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Atoss. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Atoss

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31