Round Table “Wat betekent digitale transformatie voor uw financiële afdeling?” (NL)

12 maart 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Breukelen

Dankzij steeds nieuwe technologieën verandert de rol van de financiële afdeling in snel tempo. Vandaag de dag stoppen veel afdelingen – terecht – nog veel tijd in rapportering, analyse en kijken ze naar het verleden en huidige situaties.
Hoe kunnen nieuwe innovaties als ‘predictive analyse’ u helpen betrouwbaar te kijken naar de toekomst? Is dat niet wat uw CFO / CEO interesseert?

Ook de financiële bedrijfsvoering zal de weg van de digitale transformatie inslaan. Om de organisatie zoveel mogelijk te ondersteunen is het nodig dat u met nieuwe technologieën als machine learning en bots aan de slag gaat. Hiermee haalt u het maximale uit uw processen.

Veel financiële afdelingen zien de voordelen en willen wel mee, maar als u uw collega’s en management niet mee krijgt in de visie, blijft de finance vaak beperkt tot legale en managementboekhouding.

Als u denkt aan management, bestaande structuren en processen, werknemers / collega’s en cultuur, waar moet u dan beginnen? Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Wat betekent digitale transformatie voor uw financiële afdeling?”. Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 12 maart van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Presentatie van Harald Winkler – CFO BeNeLux SAP
  • Waarom is dit het moment om de volgende stap te maken?
  • Welke processen ziet u graag verbeteren en in hoeverre ziet u dat digitalisatie daarbij kan helpen?
  • Waar begint u in de transitie en krijgt u de rest van de organisatie mee?
  • Hoe voorkomt u dat de huidige processen vastlopen als u een nieuwe weg inslaat?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner SAP Concur. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5