Round Table: Van databeheer naar databeheersing; hoe komt u daar?

30 juni 2022
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

Data blijft groeien! Uw data is wellicht opgeslagen op diverse locaties, zoals on-premisse, in uw eigen datacenter of in een hybride cloud. Voor Middelgrote bedrijven zit de uitdaging juist in de overstap van databeheer naar databeheersing. Databeheersing brengt ook vraagstukken met zich mee; waar is de data opgeslagen? Hoe goed is uw data protectie, wie heeft waar toegang voor? En hoe snel kunt u weer up and running zijn na een uitval? Immers gaat databeheersing niet vanzelf, opslag van data brengt allerlei eisen met zich mee die per sector weer verschillen. Hoe maakt u de stap van databeheer naar databeheersing en wat heeft u hiervoor nodig?

Databeheersing gaat over meer dan dataopslag. Het gaat over data protectie, data analytics en technologie die u nodig heeft om bedrijfscontinuïteit te versterken. Waar de een zich verdiept in data
analytics is de ander bezig met het opschalen van eigen datacenters. Als organisatie wilt u immers dat uw data mee kan groeien met de business. Voor Middelgrote bedrijven is het daarom van belang om te investeren in databeheersing. U wilt tenslotte uw data blijven gebruiken en bewaren in hun native formaat zonder gedwongen transformatie.

Hoe brengt u de actuele behoeftes van uw infrastructuur in kaart en welke technische aspecten heeft u hiervoor nodig? Hoe kan het NVMe/TCP-protocol in edge-omgevingen u hierbij helpen en hoe maakt u als organisatie de stap van databeheer naar databeheersing?

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Round Table: Van databeheer naar databeheersing; hoe komt u daar?

Deze digitale vak bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 30 juni 2022 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Welke data is belangrijk voor uw bedrijfscontinuïteit? En bent u zich bewust waar uw data zich bevindt?
  • Wat heeft u nodig om de stap te maken van databeheer naar databeheersing op een veilige manier?
  • Welke technische aspecten zijn belangrijk voor data on premise of hybride?
  • Hoe kan NVME/TCP voor snellere beschikbaarheid van data in edge-omgevingen u hierbij helpen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Dell, Intel en IT Creation. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Logo Dell Technologies

intel

IT Creation

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30