Round Table ‘Transparante en proactieve cyberstrategie; blijf cyberdreigingen een stap voor’

12 april 2022
Tijd: 10:00 - 13:00
Montfoort

In de snel veranderde wereld is IT een steeds belangrijker onderdeel geworden van de bedrijfsvoering. Organisaties kunnen zich geen uitval permitteren, aangezien bedrijfsprocessen dan direct stil komen te liggen. Deze afhankelijkheid zorgt ervoor dat het dreigingslandschap enorm is gegroeid. De dreiging van geavanceerde cyberaanvallen vragen om meer inzicht en een sterk securitybeleid. Een proactieve aanpak, op basis van data en automatisering, zorgt ervoor dat aanvallen vroegtijdig gedetecteerd kunnen worden. Een holistische benadering is vereist. Hoe zorgt u voor een proactieve en transparante cyberstrategie?

Met het groeiende aanvalsoppervlak en de groeiende verfijning van dreigingen, is reageren op één incident vaak niet voldoende. De complexe omgevingen bieden aanvallers meer mogelijkheden. Het is helaas niet de vraag óf je te maken krijgt met cybercrime maar wannéér. Het is duidelijk dat een succesvolle verdediging nieuwe methoden vereist. Bedrijven zullen een proactieve benadering moeten volgen en beveiligingscontroles voortdurend moeten aanpassen om zichzelf te beschermen.

Naast interne factoren, hebben externe factoren een effect op de cybersecurity strategie. De grenzen vervagen tussen de verschillende cyberdreigingen en actoren. De methoden en tools die voorheen een bedreiging vormden voor een beperkt aantal organisaties, hebben zich verspreid naar een bredere markt. Om voorbereid te zijn op mogelijke dreigingen, kijken organisaties naar actuele aanvalstrends, de motivatie en oorzaak van de aanvallen. Wat heeft u nodig om bij te blijven met de veranderingen in het cybersecurity landschap?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Transparante en proactieve cyberstrategie; blijf cyberdreigingen een stap voor”.

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 12 april 2022 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Wat ziet u als grote uitdagingen in het cybersecurity landschap en hoe blijft u bij met de constant veranderende dreigingen?
  • Hoe brengt u interne en externe cyberbedreigingen in kaart en onder de aandacht binnen de organisatie?
  • Hoe maakt u een proactieve en transparante cybersecurity strategie mogelijk die aansluit bij uw bedrijfsprocessen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door onze kennispartner Secutec. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

 

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5