Round Table: Toekomst van de werkplek: Hoe ziet de optimale hybride werkervaring eruit?

31 maart 2022
Tijd: 17:30 - 21:00
Sint-Katelijne-Waver

Nu de wereld langzaam weer opengaat en het mogelijk is om naar kantoor te gaan, ervaart zowel medewerker als organisatie de voordelen van het hybride werken onder andere op het gebied van werk-privé balans en duurzaamheid. Voor uw IT-afdeling brengt dit echter nieuwe uitdagingen met zich mee omtrent gebruikers-ervaring en dataveiligheid. Hoe implementeert u een naadloze hybride werkervaring die aansluit bij de huidige organisatie en wensen van de werknemers?

Zowel medewerkers als organisaties ervaren de voordelen op het gebied van flexibiliteit en productiviteit door de overstap naar hybride werken. Nu de werkvloer grenzeloos is geworden en er altijd en overal gewerkt kan worden, is het aan organisaties om dit op een effectieve manier te ondersteunen. Wat is de meest doeltreffende aanpak voor uw organisatie? Hoe ziet de optimale hybride werkervaring eruit? Welke uitdagingen zijn er nog? En hoe zullen werkgevers en werknemers hierop moeten inspelen? Door het integreren van Automation en Artificial Intelligence worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd om de transformatie naar het nieuwe werken te ondersteunen. VDI daarentegen maakt flexwerken een stuk makkelijker. Met enkel een gebruikersnaam en wachtwoord kunnen medewerkers op elk apparaat en op elke locatie met een internetverbinding aan het werk. Maar wat als VDI verdwijnt? En hoe zorgt u ervoor dat data volledig veilig is bij thuiswerk?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: Toekomst van de werkplek: Hoe ziet de optimale hybride werkervaring eruit? op donderdag 21 maart 2022 van 17.30 tot 21.00 uur. We nodigen u uit om over deze onderwerpen te discussiëren en sparren met vakgenoten om kennis en ervaringen te delen.

Onderwerpen:

  • Denken de meeste werkgevers dat werknemers ook na de coronacrisis meerdere dagen per week thuis zullen werken?
  • Waar moet een hybride werkplek aan voldoen en hoe kan technologie (zoals AI) hier het beste ondersteuning in bieden?
  • Is uw data volledig veilig bij thuiswerk?
  • Wat als VDI binnen 5 jaar verdwijnt?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Fujitsu en Citrix en Microsoft. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Fujitsu

Citrix logo

Microsoft

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< jun 2024 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30