Round Table “Toegang en controle tot applicaties als vitaal onderdeel van uw security beleid” (BE)

21 januari 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Mechelen

Het beheren en besturen van toegang is vandaag de dag complexer dan ooit. De huidige mix van applicaties en toegang scenario’s maken een Identity & Access Management (IAM) oplossing extreem complex en tijdrovend. Een effectieve oplossing voor identiteit en toegangsbeheer kan een organisatie helpen met veilige, efficiënte en gecontroleerde toegang tot bronnen op verschillende platformen.

Zonder een gecentraliseerde IAM-oplossing in een organisatie, beheert het IT-personeel meestal de authenticatie en autorisatie over een breed scala van technische platforms. Deze ondersteunen verschillende bedrijfsfuncties, variërend van intern gebruikte gegevensbronnen tot kritieke applicaties voor klanten. Kijkende naar de veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor uw organisatie. Hoe houdt u dit landschap overzichtelijk en beheersbaar, lettende op kosten, tijd en beveiliging?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Toegang en controle tot applicaties als vitaal onderdeel van uw security beleid”.

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 21 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Bent u op de goede weg met uw IAM-strategie?
  • Hoe brengt Customer IAM de digitale klantbeleving naar het volgende level?
  • Hoe de brug te creëren tussen interne en externe identiteiten in een hybride omgeving?
  • Kan goede IAM helpen om je API Security te verbeteren / toegang te centraliseren?
  • Is er een bewezen roadmap voor (C)IAM beveiliging?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Traxion. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5