Round Table: Ontdek het potentieel van een datagedreven productieproces!

20 september 2022
Tijd: 18:00 - 21:00
Montfoort

Machine Learning (ML) en Artificial Intelligence (AI) zijn termen die door veel organisaties te pas en te onpas gebruikt worden. Om Machine Learning en AI toe te kunnen passen is data van essentieel belang. Data kan uw organisatie helpen om richting een 4.0 industrie te bewegen, maar met de hoeveelheid data die wordt verzameld is het lastig te bepalen welke data waarde toevoegt aan de value chain! Welke data kunt u gebruiken om de business te ondersteunen en met welke technologie is deze data te combineren om de optimale waarde uit de beschikbare data te halen?

De digitale transformatie heeft ervoor gezorgd dat efficiënter werken en het gebruik van Machine Learning en AI toegepast kunnen worden in het productieproces. Hoe gaat uw organisatie om met de uitdagingen als het gebruik van data om predictive maintenance toe te passen in het productieproces, het optimaliseren van het proces door Machine Learning in te zetten, het sturen van de kwaliteit van het eindproduct op basis van AI en het monitoren van CO2 uitstoot?

Om een weg te vinden binnen deze uitdagingen is de juiste data – en de rol van IT-middelen daarin – van cruciaal belang. Inzetten op Data-driven manufacturing kan een goed fundament leggen. Hierdoor heeft u als organisatie niet alleen inzicht op de productie, maar kunt u tevens zorgen voor een snellere detectie van fouten, het beter op elkaar afstemmen van productieprocessen, sneller resources benutten en productfeedback van uw klanten verwerken (the Digital Feedback loop). Zo kunt u als organisatie uw productieketen beter afstemmen op nieuwe marktontwikkelingen en/of feedback van uw klanten.

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Ontdek het potentieel van een datagedreven productieproces!”

Deze vakbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 20 of donderdag 22 september 2022 van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te ontdekken.

Onderwerpen:

  • Hoe vergaart u data omtrent uw productieproces binnen uw organisatie?
  • Wat zijn uw grootste uitdagingen bij productieverbetering en/of kwaliteitsverbetering in uw productieketen?
  • Hoe krijgt u inzicht in het productieproces, duurzaamheidsgarantie en leverproces van het product?
  • Hoe gebruikt u verzamelde data over uw CO2 uitstoot?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Insight. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

jun 2024

Round Table: Het terugverdienmodel van tailor-made werkplekken
11 juni 2024 Montfoort

sep 2024

Round Table: De impact van een AI-powered nerwerk
19 september 2024 Montfoort

Round Table: De impact van een AI-powered netwerk
20 september 2024 Montfoort

<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2