Round Table: Is uw netwerk klaar voor de toekomst?

16 november 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Montfoort

Het IT-landschap blijft voortdurend evolueren om te voldoen aan groeiende zakelijke prioriteiten en om gelijke tred te houden met de digitale transformatie. Dit begint vaak bij de infrastructuur, aangezien het netwerk de basis vormt voor uw connectiviteit en innovatievermogen.

De complexiteit van IT-infrastructuur neemt voortdurend toe, ongeacht de sector waarin u actief bent. De vraag naar IT-diensten groeit gestaag en een goed georganiseerde en veilige infrastructuur is van essentieel belang. Het handhaven van deze aspecten vereist nauwgezet beheer, zelfs wanneer uw beschikbare middelen, zoals tijd, budget en personeel, beperkter worden.

Daarnaast behoren nieuwe technologieën gebaseerd op AI en machine learning nu tot de alledaagse realiteit. Is uw netwerk en IT-omgeving klaar voor toekomstige uitdagingen als u vasthoudt aan dezelfde benadering?

Gezien de vele organisaties die met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben, nodigen we u uit voor de Round Table: “Is uw netwerk klaar voor de toekomst?” Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 16 november 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe gaat u om met de steeds snellere ontwikkelingen in IT?
  • Hoe maakt u een balans tussen gebruikerservaring en beveiliging?
  • Hoe voldoet u aan strenge security regelgeving zoals NIS-2?
  • Hoe gaat u om met tekorten aan middelen, denk aan medewerkers, budget en tijd?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Nomios en Juniper. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Nomios logo Juniper logo

RESERVEREN

Per sessie brengen we graag een gelijkwaardige groep professionals bij elkaar. Een reservering is daarom pas definitief als deze is goedgekeurd door onze Projectmanagers. 

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen zoals beschreven in de site Privacyverklaring.*

Akkoord


Terug