Round Table: Digital employee experience; Her ontwikkel uw digitale transformatie

31 mei 2022
Tijd: 17:30 - 21:00
Woerden

De werkwereld is veranderd. Het is aan de organisatie om het de human-touch van digitale transformatie te her ontwikkelen. De end-user wordt vaak niet meegenomen in de tools, software en applicaties die de organisatie aanbiedt. Voor de end-user zijn niet alle toolings van toepassing, en hierdoor gebruiken medewerkers zelf vaak tools van buiten hun organisatie om hun werk efficiënt te kunnen verrichten. Hoe gaat u als organisatie om met de digitale transformatie? En hoe stroomlijnt u de toolings zodat deze voldoen aan de wensen van u medewerkers?

De new remote WorkForce blijft! En ondanks de toenemende investeringen die gedaan zijn in digitale werkplekken hebben de wensen en eisen van medewerkers. Hierdoor gebruiken medewerkers diverse tools van buiten de organisatie. Dit heeft niet alleen nadelige gevolgen voor de IT-afdeling aangezien ze hier geen regie over hebben, maar zorgt er tevens ook voor dat er diverse security-issues kunnen voorkomen. Door het toepassen van digitale employee experience heeft u altijd inzicht in de werknemerservaring, kunt u tijdig bijspringen en heeft uw
IT-afdeling altijd de regie. Door uw line of business zo te stroomlijnen zorgt uw organisatie er niet alleen voor dat het optimale waarde creëert maar boost u tevens the end-user-experience.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, en de drive hebben om te blijven verbeteren, organiseren we de Round TableDigital employee experience; Her ontwikkel uw digitale transformatie

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 31 mei 2022 van 17.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe gaat uw organisatie om met digitale transformatie?
  • Digitale Transformatie vs. Digital Employee Experience, hoe zorgt u ervoor dat beide in line zijn met de business?
  • Wat is er nodig om van uw medewerkers om de digital employee experience te verbeteren?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Ivanti. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2