Round Table: Data & applicaties: Grip op ontwikkelingen en innovaties

21 juni 2022
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

   In de huidige (ICT) wereld volgen de veranderdingen elkaar snel en soms onverwachts op. ICT techniek en innovatie vormen de belangrijkste bouwstenen die het applicatie en datalandschap ondersteund. Echter door een lappendeken aan verouderde legacy-systemen, oude en nieuwe applicaties en programma’s is grip hierop houden een uitdaging. Hoe behoudt u het overzicht op uw complete portfolio? En hoe gaat u om met innovatie vs. investeringen en budgetten?

Binnen een competitief tijdperk kan het verschil gemaakt worden door de focus te verschuiven van techniek naar een meer functioneel kader. Waarbij in plaats van de organisatie te modelleren naar de gebruikte IT-systemen, juist de systemen en applicaties te vormen naar uw bedrijfswensen. Maar hoe stort u dit allemaal in een veranderproces?

Daarnaast heeft u ook nog te maken met dat uw omgeving flexibel, schaalbaar en efficiënt ingezet moet worden. Hoe handelt u binnen deze ‘balancing act’ rond strategische ICT-beslissingen? Welke keuzes heeft u en wanneer profiteert u écht van ICT innovaties? En kijkt u dan naar de ROI of naar de waarde die ICT voor de bedrijfsvoering kan opleveren?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, en de drive hebben om te blijven verbeteren, organiseren we de Round TableData & applicaties: Grip op ontwikkelingen en innovaties

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 21 juni 2022 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe krijgt u grip binnen de versnippering van IT-systemen en applicatielandschap?
  • Welke keuzes heeft u en wanneer profiteert u echt van ICT innovaties?
  • Hoe gaat u om met innovatie v.s. investeringen en budgetten?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners FlexVirtual en Nutanix. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug