Round Table: Cybersecurity Journey; beveilig uw Everywhere Workplace

20 september 2022
Tijd: 10:00 - 13:00
Mechelen

De Everywhere Workplace is een feit. Nu is het tijd om het te beschermen. Bedreigings-actoren worden steeds geavanceerder, waardoor groeiende organisaties steeds meer worden geconfronteerd met de overhead en de onzekerheid van het beheer van de cyberbeveiliging. Hoe herpakt u het beheer, de automatisering en de prioritering van uw Cybersecurity Journey dat zich uitstrekt over gebruikers, apparaten, access en applicaties?

Het is alom bekend dat het bedreigingslandschap constant evolueert en in volume toeneemt. De verschuiving naar het werken op afstand heeft dit verergerd. Organisaties worden constant geconfronteerd met toenemende risico’s van ransomware en andere aanvallen die de organisatie kunnen verlammen. Daarnaast zijn uw eigen medewerkers ook een risicofactor (opzettelijk of onopzettelijk).

Door het tijdig identificeren van cyberdreigingen kunnen risico’s verkleind worden, maar het ontbreekt veelal nog aan voldoende inzicht in apparaten, applicaties en access. Elke denkbare kwetsbaarheid bijhouden is niet mogelijk en het organiseren en prioriteren van kwetsbaarheden is moeilijk en neemt veel kostbare IT-tijd in beslag. Hoe creëert u een Cybersecurity Journey die uniek is voor uw organisatie, strategie en doelstellingen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Cybersecurity Journey; beveilig uw Everywhere Workplace”.

Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 20 september 2022 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Waar begint uw Cybersecurity journey? En hoe prioriteert u diverse risico’s?
  • Wat is er nodig voor een snelle effectieve response?
  • Is Zero Trust de juiste strategie voor de Everywhere Workplace?
  • Weten uw medewerkers wat de veiligheidsrisico’s zijn en hoe voorkomt u alarmmoeheid?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door onze kennispartner Ivanti. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5