Round Table: Cyber Security: Inzicht in kwetsbaarheden – hoe beschermt u alle lagen van de organisatie?

19 mei 2022
Tijd: 10:00 - 13:00
Woerden

Cyberaanvallen; de vraag is niet óf uw organisatie aangevallen gaat worden, maar wanneer. Aanvallen worden steeds destructiever en veroorzaken massale verstoringen op alle lagen binnen de organisatie. De risico’s zitten rondom kritieke gebieden als endpoints en workloads, identiteit en data. Threat actors blijven kwetsbaarheden uitbuiten om zo verdedigingsmechanismen te omzeilen. Welke lagen van de organisatie zijn kwetsbaar? En hoe brengt u deze kwetsbaarheden in kaart – is hier een stappenplan voor?

Een goede cyberstrategie is een must op alle lagen. Echter alles afschermen lijkt onmogelijk, zeker als het gaat om het beveiligen van alle systemen – in sommige gevallen is geen weet van het bestaan van deze bedreigingen binnen de systemen. Hoe zorgt u ervoor dat u alle bedreigingen in kaart kunt brengen en proactief preventies optimaliseert?

Veel organisaties werken daarom met een Zero-Trust model. Echter dient er op een nieuwe manier nagedacht te worden over cyberaanvallen, waarin naast de zwakke punten binnen de cybersecurity ook rekening wordt gehouden met human error. Hoe krijgt u optimaal inzicht in beveiligingsincidenten en wat is er nodig voor een snelle effectieve response? Welke rol kan een XDR-oplossing hierbij spelen?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: Cyber Security: Inzicht in kwetsbaarheden – hoe beschermt u alle lagen van de organisatie?

Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 19 mei 2022 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe brengt u de cybersecurity kwetsbaarheden van uw organisatie in kaart?
  • Hoe krijgt u optimaal inzicht in beveiligingsincidenten en wat is er nodig voor een snelle effectieve response?
  • Welke rol kan een XDR-oplossing spelen in het bestrijden van uw IT-security uitdagingen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door onze kennispartner CrowdStrike. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

 

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3