Round Table: Hoe software quality assurance de productiviteit en business continuity kan verhogen

31 januari 2023
Tijd: 18:00 - 21:00
Woerden

Anno 2022 wordt vrijwel alles gedigitaliseerd, zo wordt bijvoorbeeld een fysieke werkomgeving ingeruild voor werken in cloud. Het gebruik van apps en software staat centraal bij de digitalisatie. Er gaat een heel quality assurance proces aan vooraf om zo het gebruiksgemak van de software en de snelheid van de app te verhogen. Zeker nu organisaties steeds meer klantgericht werken. Hoe ondervangt u dat u software kunt testen, zonder kostbare tijd, kwaliteit en wendbaarheid te verliezen?

Software aanpassingen kunnen niet zomaar worden doorgevoerd. Het is belangrijk om deze eerst te testen. Zo wordt naast gebruiksgemak ook kwaliteit gewaarborgd. Helaas kan het quality assurance proces van software en aanpassingen doorvoeren lang duren. Zeker wanneer het te laat in het proces ingezet wordt. Dit kan er weer voor zorgen dat een ‘go live’ uitgesteld wordt.

Hoe zorgt u ervoor dat software testing agile, snel en kwalitatief verloopt? Welke stappen moet u ondernemen om ervoor te zorgen dat software implementatie en quality assurance niet de productiviteit en business continuity belemmert?

We zien veel organisaties die worstelen met dit fenomeen. Daarom organiseren we de interactieve Round Table: “Hoe software quality assurance de productiviteit en business continuity kan verhogen?” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 31 januari 2023 van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe wordt het belang van software quality assurance duidelijk binnen uw organisatie en hoe neemt u dit tijdig mee in het proces?
  • Welke stappen onderneemt u om de productiviteit binnen software testing te verhogen?
  • Welke oplossingen kunt u toepassen om het quality assurance proces van software te versnellen zonder de business continuity te verstoren?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Tricentis. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Tricentis logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug