Digital Round Table “Public, Private of Hybrid Cloud; Hoe houdt u grip op uw security?”

17 september 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Het aantal applicaties binnen organisaties is de laatste jaren enorm gestegen. Veel applicaties leveren kritieke services voor uw organisatie en uw klanten. Steeds meer organisaties maken daardoor de transitie van on-premise naar (hybrid) Cloud. Resulterend in een IT-omgeving met zowel legacy systemen en servers, een gevirtualiseerd datacenter, als ook
containers en serverless applicaties. Het beheren van applicaties en workloads in de cloud heeft veel voordelen, maar brengt ook nieuwe risico’s en bedreigingen met zich mee. Hoe gaat u om met Security & Compliance in een hybride datacenter en hoe houdt u de grip op security in een (hybrid) Cloud omgeving?

De overstap naar Cloud, in welke vorm dan ook, is voor iedere organisatie een uitdaging. Helaas is de heilige graal naar succes nog niet gevonden. Naast het migreren van applicaties en het overzetten van de infrastructuur, moet u er ook op letten dat dit veilig gebeurt om zo aantoonbaar compliant te zijn en te blijven.

Om de voordelen van Cloud te benutten en aan de organisatiedoelstellingen te voldoen, moet Cloudbeveiliging minder complex worden gemaakt. Maar hoe maakt u veilig de overstap naar de Cloud? Wat komt er nu precies Security wise op u af en hoe zorgt u voor de beveiliging van uw data en apps in de Cloud?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Public, Private of Hybrid Cloud; Hoe houdt u grip op uw security?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 17 september van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Gefaseerd overstappen naar de (Hybrid)Cloud, wat zijn de valkuilen?
  • Hoe verandert uw securitystrategie mee met het veranderende (Hybrid) Cloud landschap?
  • Hoe toetst u de compliancy van uw (Hybrid) Cloud omgeving?
  • Hoe krijgt u inzicht in de kwetsbaarheden en bedreigingen in uw veranderende IT omgeving en zorgt u ervoor dat gebruikers veilig kunnen werken met data en applicaties in de cloud?
  • Wat voor impact heeft de BIO op uw organisatie?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Trend Micro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Trend Micro

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< apr 2024 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5