Round Table “Procesoptimalisatie: de route naar de toekomst?” (NL)

22 januari 2020
Tijd: 10:00 - 14:00
Woerden

 

De operatie in een organisatie, van processen tot dienstverlening, speelt een cruciale rol in het maken of breken van een klantervaring. Eén van de vereisten is het digitaliseren en integreren van de interne en externe processen, zoals inkoop, productie, maar ook verkoop, logistiek en uitgaande klantcommunicatie. Het is dan ook noodzakelijk om op zoek te gaan naar de juiste technologie om informatie- en communicatiemanagement binnen de bedrijfsprocessen optimaal in te zetten, aanvullend op uw ERP en andere kernsystemen. Een belangrijke stap om mogelijkheden voor groei te creëren én langdurig succesvol te zijn in een competitieve wereld.

Het compleet inzichtelijk hebben van de (gepersonaliseerde) processen en documenten is key! Het is van essentieel belang voor organisaties om te vernieuwen, optimaliseren en innoveren zonder daarbij de kwaliteit, klantbeleving en documentstromen in het geding te laten komen. Maar waar start u deze “digitale transformatie”? Door de interne pijnpunten bloot te leggen ontstaat er een nieuw inzicht waardoor document handling en rework gereduceerd kunnen worden hetgeen zal leiden tot kostenbesparing.

Tijdens de Round Table: ”Procesoptimalisatie: de route naar de toekomst?” gaan we sparren en discussiëren met vakgenoten over bovenstaande problematiek. Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 22 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Op welke wijze kan communicatie uw (productie)proces optimaliseren?
  • Hoe krijgt u realtime inzicht op uw productieproces? Bent u op de hoogte van iedere stap in dit proces?
  • Hoe kan automatiseren van het proces handmatige document handling, claims en rework reduceren?
  • Op welke manier kunt u met minder meer doen en zo kosten besparen en competitiever zijn?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Canon. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Canon

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Geen Evenementen
<< dec 2023 >>
mdwdvzz
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31