Digital Round Table “Pragmatische Zero Trust – Identiteit als de beveiligingsperimeter”

28 april 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Medewerkers verwachten hedendaags op ieder moment vanaf iedere mogelijke locatie en apparaat toegang te hebben tot hun zakelijke applicaties en data, zowel vanaf uw eigen IT-omgeving op locatie als vanuit de Cloud. Nu applicaties en gebruikers zich buiten de traditionele bedrijfsnetwerken en firewalls verplaatsen, verdampt hiermee traditionele beveiligingsperimeter. De verschuiving naar de Cloud heeft geleid tot de oprichting van Zero Trust. Hoe beschermt u zich tegen identiteitsaanvallen en hoe maakt u een beveiligde toegang mogelijk met identiteit en authenticatie als basis?

Terwijl de adoptie van Cloudapplicaties voortgaat en het aantal cyberaanvallen toeneemt, moeten IT-afdelingen er zorg voor dragen dat de juiste medewerkers op het juiste moment toegang krijgen tot de voor hen relevante en toegestane applicaties en gegevens. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring.

Zero Trust is gebaseerd op de veronderstelling dat mensen, netwerken en apparaten nooit standaard moeten worden vertrouwd. Het moedigt organisaties aan om holistische beveiligingsmaatregelen te implementeren, die netwerkverkeer bewaken en analyseren alsof elk toegangsverzoek een potentiële bedreiging vormt. Dit maakt veilige toegang mogelijk voor de verschillende gebruikers (werknemers, partners, aannemers, enz.), ongeacht hun locatie, apparaat of netwerk.

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table “Pragmatische Zero Trust – Identiteit als de beveiligingsperimeter”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 28 april van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen

  • Hoever bent u met de implementatie van een Zero Trust strategie?
  • Wat betekent Zero Trust voor u?
  • Op welke manier kan de adoptie van het Zero Trust model u helpen?
  • Waarom start Zero Trust met Identity?
  • Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers toegang krijgen tot de voor hen relevante (en toegestane) applicaties en gegevens?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Okta. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Okta Logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3