Digital Round Table“Overwin de uitdagingen op het gebied van data- beveiliging in een hybride, multicloud-wereld”

24 november 2020
Tijd: 10:00 - 11:30

Cloud technologie was ooit een manier om snel en eenvoudig kosten te reduceren. Tegenwoordig vormt de cloud echter de basis voor allerlei business innovatie trajecten. Steeds meer workloads, nu ook de complexe en kritieke, krijgen een cloud bestemming. Vooral de grotere organisaties zullen als gevolg hiervan aanvullend op hun on-prem infrastructuur met meerdere cloud leveranciers werken en zo een hybride multi-cloud omgeving creëren.

Security zorgt hierbij voor heel wat hoofdbrekens. De meeste organisaties hebben al een grote verscheidenheid aan security tools en oplossingen; en dit is nog los van de ingebouwde security controls van cloud leveranciers. Het resultaat is een zeer gefragmenteerd security landschap waarin het grote aantal tools juist tot minder overzicht leidt.

In 2019 was data diefstal de tweede meest voorkomende dreigingsactiviteit in gecompromitteerde cloud omgevingen, volgens IBM X-Force. Dus:
-Hoe zorgt u ervoor dat uw data binnen de multi-cloud beveiligd is?
-Hoe zorgt u ervoor dat gebruikers met verhoogde rechten zoals database administrators en ketenpartners toegang krijgen tot gevoelige data?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we deze Digital Round Table: “Overwin de uitdagingen op het gebied van data- beveiliging in een hybride, multicloud-wereld”

De kennissessie wordt in het Nederlands gehouden op dinsdag 24 november van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Data inzichtelijk maken en beveiligen? Zowel uit compliance oogpunt (GDPR) als ook om echt beschermd te zijn tegen data lekken.
  • Hoe behoudt u real-time inzicht als de wereld van cyber- criminaliteit zo snel evolueert?
  • Toegang inregelen tot data en andere delen van onze omgeving?
  • Dreigingen detecteren en mijn incident response organiseren?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners IBM en TechData. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IBM

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< mei 2024 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2