Round Table: Netwerk van de toekomst voor Industry 4.0

27 juni 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Montfoort

We bevinden ons nu in de vierde industriële revolutie, ofwel Industry 4.0. Hierin vindt een revolutie plaats van de automatisering, security en analyse van de gehele supply chain door middel van slimme technologie. Industry 4.0 wordt aangedreven door het Industrial Internet of Things (IIoT) en slimme, autonome systemen, die gebruikmaken van computer gebaseerde algoritmen om bijvoorbeeld machines, robots en voertuigen te bewaken en te besturen. Industry 4.0 maakt alles in de supply chain ‘slim’, van slimme productie en fabrieken tot slim magazijnbeheer en slimme logistiek. De vraag is: is uw organisatie klaar voor Industry 4.0?

Meer dan ooit tevoren zijn geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals encryptie en authenticatie, noodzakelijk. Dit is essentieel voor de security en om de integriteit van gegevens in geavanceerde productie-omgevingen te waarborgen. Voordat uw organisatie klaar is voor Industry 4.0. moet uw IT infrastructuur op orde zijn. Wat een organisatie hiervoor nodig heeft, verschilt natuurlijk per organisatie. Een voorbeeld dat de meeste organisaties nodig zullen hebben, is een betrouwbaar netwerk, dat voorziet in real-time communicatie tussen alle apparaten, machines en systemen.

Om als bedrijf snel te kunnen reageren in de veranderende markt, zijn netwerk automation en artificial intelligence cruciale hulpmiddelen. Zij stellen bedrijven in staat om, op basis van de enorme hoeveelheden gegevens die worden gegenereerd in een geavanceerde productieomgeving, snel en betere beslissingen te nemen en zo de productiviteit te verbeteren. Is uw organisatie in staat om te voldoen aan de toenemende vraag naar maatwerkproducten en gepersonaliseerde diensten die Industry 4.0 met zich meebrengt?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Netwerk van de toekomst voor Industry 4.0” Deze kennissessie wordt gehouden op dinsdag 27 juni 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Beschikt uw organisatie over de benodigde infrastructuur en connectiviteit om gegevens te analyseren en te gebruiken om processen te optimaliseren?
  • Zijn de werknemers digitaal vaardig en in staat om de nieuwe technologieën te gebruiken en te begrijpen?
  • Heeft u al stappen ondernomen om de veiligheid en beveiliging van de digitale infrastructuur te verbeteren en gegevenslekken te voorkomen?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Nomio en Nokia. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Nomios logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3