Round Table: Netwerk in de publieke sector; beheren en beschermen

12 oktober 2023
Tijd: 10:00 - 13:00
Montfoort

Hoe beheerst u bedreigingen van uw netwerk zonder afbreuk te doen aan de kansen die het netwerk moet faciliteren. Deel met en leer van uw vakgenoten.

De IT-infrastructuur wordt steeds complexer. Het maakt niet uit of u bij een gemeente, ministerie of provincie werkt, er wordt steeds meer van IT gevraagd. En als de infrastructuur op orde is moet u er ook voor zorgen dat het goed beveiligd is. Dit moet allemaal op orde gehouden worden terwijl uw middelen als tijd en de mensen beperkter worden. Is uw netwerk klaar voor de toekomst als u op dezelfde manier blijft doorwerken?

Door de complexiteit van de IT-infrastructuur zien wij dat veel organisaties in de publieke sector niet snel kunnen reageren op veranderingen, security risico’s toenemen en de groei aan data moeilijk kan bijbenen, etc. Om de digitale transformatie bij te houden is het belangrijk om uw IT-landschap te moderniseren. Dit begint veelal bij de infrastructuur, mede omdat het netwerk de fundering is van connectiviteit en innovatievermogen. Hoe staan de security en IT-verantwoordelijken hier tegenover en wat is hun kijk hierop?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: Round Table: “Netwerk in de publieke sector; beheren en beschermen”. Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 12 oktober 2023 van 10.00 tot 13.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Voor wie?
De sessie is specifiek voor netwerk-, infrastructuur-, security- en IT-verantwoordelijken binnen de Nederlandse gemeente, ministerie of provincie.

Onderwerpen:

  • Is uw netwerk eenvoudig te beheren?
  • Hoe beschermt u gevoelige informatie en heeft u te allen tijde toezicht op het netwerk en beveiligingsproces?
  • Is uw netwerk klaar voor nieuwe wetgeving zoals NIS2 en CyberAI?

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners Nomios en Juniper. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Nomios logo Juniper logo

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug
<< feb 2024 >>
mdwdvzz
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3